fbpx ">
ME NU

Influencer Marketing

Influencerii pot ajuta la construirea unei imagini mai umane și diverse pentru brandurile cu care colaborează. Prin intermediul conținutului lor spontan și credibil, influencerii și creatorii de conținut pot transmite un mesaj autentic și pot ajuta la crearea unei conexiuni mai puternice între brand și publicul său țintă.

În general, campaniile cu influenceri pot fi o modalitate eficientă de a ajunge la o audiență relevantă, de a crește notorietatea brandului tău și de a-ți atinge principalul obiectiv și anume creșterea numărului de vânzări. Este extrem de important să alegi influencerii care se potrivesc cu brandul tău și să monitorizezi cu atenție performanța campaniilor pentru a măsura impactul lor.

 

De ce să lucrezi cu noi ? 

Scopul nostru principal este de a ajuta brandurile să-și crească vizibilitatea și să-și extindă publicul prin intermediul influencerilor și/sau al creatorilor de conținut. Noi vă sărim în ajutor  prin implementarea unor strategii personalizate care includ identificarea influencerilor și/sau creatorilor de conținut potriviți pentru fiecare campanie, crearea de conținut relevant și autentic, măsurarea performanței campaniilor în timp real și optimizarea acestora pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cu ce te putem ajuta?

 • Campanii cu influenceri în social media
 • Setarea obiectivelor de campanie cu influenceri (Reach, Engagement, Events, Brand Awareness Giveaway, Product placement, Sampling produse, etc.)
 • Consilierea în ceea ce privește selecția influencerilor în funcție de nișa brandului tău și în funcție de obiectivele setate
 • Negocierea rate cardurilor cu influencerii/ creatorii de conținut astfel încât să ne încadrăm în bugetul tău și să derulăm o campanie optimă pentru brandul tău
 • Dezvoltăm o relație de colaborare eficientă cu influencerii/ creatorii de conținut
 • Managementul și comunicarea cu influencerii/ creatorii de conținut
 • Crearea unui brief de campanie pentru influenceri/ creatori de conținut
 • Supravegherea și monitorizarea campaniilor derulate cu influenceri/ creatori de conținut
 • Raportarea la finalul campaniei derulate cu influenceri/ creatori de conținut

 De ce să organizezi o campanie cu influenceri sau creatori de conținut?  

 1. Ai acces la o audiență relevantă- influencerii sau creatorii de conținut au o mulțime de urmăritori pe diferite canale de social media care sunt închegați într-o comunitate și sunt interesați de subiectele pe care aceștia le promovează. Selectarea unui influencer care se potrivește cu audiența ta țintă poate fi o modalitate eficientă de a ajunge la oamenii care sunt cei mai susceptibili să fie interesați de produsul sau serviciul tău.
 2. Îți poți crește vizibilitatea brandului- influencerii sau creatorii de conținut pot crește vizibilitatea produsului sau serviciului tău prin promovarea acestuia în postările, story-urile, reeels-urile lor. Dacă influencerul are o audiență mare și activă, acesta poate ajuta la creșterea notorietății brandului tău.
 3. Brandul tău poate căpăta și mai multă credibilitate și încredere– influencerii sau creatorii de conținut sunt percepuți de urmăritorii lor ca fiind experți în domeniile lor de interes. Promovarea unui produs sau serviciu prin intermediul influencerilor poate spori credibilitatea brandului tău
 4. Crearea de conținut– influencerii sau creatorii de conținut pot crea conținut unic și de calitate, care poate fi utilizat ulterior de către brandurile partenere în diferite campanii de marketing. Acest conținut poate fi distribuit pe canalele de social media ale brandului tău, extinzând astfel audiența și creând o experiență de brand completă.
 5. Costuri mai mici decât campaniile TV– în anumite cazuri, campaniile cu influenceri/ creatori de conținut pot fi mai puțin costisitoare în comparație cu acele campanii clasice de publicitate, cum ar fi publicitatea TV sau print. În plus, campaniile cu influenceri sau creatori de conținut pot oferi un ROI (Return On Investement) mai mare, pentru că sunt mai bine direcționate către o audiență specifică și pot genera un engagement mai mare din partea urmăritorilor.

Într-un mediu în care distanța dintre brand și public poate fi un obstacol major, influencerii pot juca un rol crucial în construirea de relații mai strânse și mai autentice cu publicul țintă. De exemplu, influencerii pot împărtăși povești personale și pot oferi o perspectivă unică asupra produselor și serviciilor brandului, ceea ce poate ajuta la construirea de relații mai puternice între brand și comunitatea sa.

Prin intermediul colaborărilor cu influencerii, brandurile pot beneficia de expunere la un public mai larg și mai divers, ceea ce poate ajuta la creșterea vânzărilor și la îmbunătățirea performanței lor de marketing.

Așadar, influencerii pot fi o unealtă valoroasă pentru brandurile care doresc să își extindă audiența și să își îmbunătățească performanța de marketing.

Influnceri și creatori de conținut 

Andra Gogan– este o tânără artistă în vârstă de 25 de ani. Cântăreață, vloggeriță și voice overiță. Aceasta a intrat în cartea recordurilor împreună cu fratele său pentru cel mai lung concert live susținut de un copil (3 ore și 20 de minute) în care a fredonat peste 55 de melodii, record obținut în anul 2009. Andra performează încă de la vârsta de 3 ani. Printre cele mai cunoscute proiecte la care a luat parte se numără producția Disney „Doctorița Plușica” și „Sofia Întâi” la care a dublat în limba română. În anul 2016, Andra a participat la emisiunea Românii au talent și a prezentat pe Neptun TV, emisiunea E vara ta!

De asemenea, Andra a fost asistentă la emisiunea „Acces Direct”, pentru o scurtă perioadă de timp, iar în 2016 a lansat mini serialul „How to become popular at high school” pe canalul său de YouTube.

Ana Beregoi– este un fenomen. La numai 14 ani, are mii de fani care o urmăresc pe rețelele de socializare. Este dansatoare, interpretă, vloggeriță. În plus, are propria linie de haine, alături de sora sa, pe care o vinde cu succes și o promovează pe paginile sale de socializare unde este foarte activă și colaborează deja cu renumite branduri.

Andreea Bănică– este o celebră cântăreață și compozitoare din România. Ea s-a născut pe 21 iunie 1978, în Constanța, iar cariera sa muzicală a debutat în anul 1998, atunci când a devenit membră a trupei Andre. În anul 2001, ea a părăsit trupa și și-a început cariera solo. Primul său album solo, intitulat “Hot de Inimi”, a fost lansat în 2002 și a fost un succes comercial și critic. În următorii ani, Andreea Bănică a lansat mai multe albume și single-uri de succes. De-a lungul carierei sale, Andreea Bănică a colaborat cu artiști renumiți din România și din străinătate. Ea este apreciată pentru vocea sa puternică și pentru prezența sa scenică energică, fiind considerată una dintre cele mai importante și populare cântărețe din România.

Maria Vigheciu– este una dintre cele mai cunoscute voci feminine de pe platformele sociale. Maria a devenit cunoscută datorită vlogurilor de pe canalul său de YouTube despre viața de mămică tânără și provocările pe care trebuie să le înfrunte cu mult curaj. În prezent, Maria este foarte activă pe contul său de Instagram unde își ține comunitatea la curent cu toate experiențele pe care le simte și le trăiește.

Iulia Albu– este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din România. Ea este și unul dintre cei mai influenți fashion editori români, cu activitate publicistică bogată pentru reviste precum Ideal Mariaj, The Grand și OK Magazine. Este absolventă a secției „Modă” din cadrul UNARTE și a Facultății de Drept a Universității din București, dar a renunțat la profesia de avocat pentru a urma o carieră în industria modei. Începând cu iunie 2010, Iulia Albu a fost ambasadoarea Rafael & Sons, cel mai mare importator de diamante în România, pentru ca în 2013 să devină Brand Ambassador pentru FILOFAX, un brand de organisere de lux. Iulia se remarcă prin aparițiile extravagante și comentariile tăioase cu privire la vestimentația unor vedete autohtone.

Florina Toma– este o creatoare de conținut din domeniul Travel și are o prezență puternică pe platformele de social media, în special pe Instagram și TikTok, unde își împărtășește experiențele legate de modă și călătorii. Ea a devenit un influencer binecunoscut în rețelele sociale și a câștigat o mulțime de urmăritori. De asemenea îi place să exploreze noi locuri și culturi.

Adelina Pestrițu– este o personalitate publică din România. Ea s-a născut pe 9 februarie 1987, în orașul Buzău, România. Și-a început cariera ca model, apoi a devenit prezentatoare TV, prezentând mai multe emisiuni populare în România. Pe lângă cariera sa în televiziune, Adelina Pestrițu este cunoscută și ca un influencer și un icon de stil în România. Ea are o prezență puternică pe social media, în special pe Instagram, unde își împărtășește sfaturile de frumusețe, modă și bune maniere cu urmăritorii săi.

Adelina Pestrițu a colaborat, de asemenea, cu mai multe branduri de modă și frumusețe din România și a fost implicată în numeroase proiecte de caritate. Ea este considerată una dintre cele mai influente și respectate personalități publice din România. De asemenea, Adelina deține și renumitul brand de haine „EDA by Adelina Pestrițu”.

Andreea Vilau- este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți make-up artiști din Romania reușind să ajungă în această postură datorită talentului și perseverenței cu care s-a dedicat acestei lumi a frumuseței. Andreea și-a construit cariera și stilul bazându-se pe talent, perfecționare continuă prin studiul tendințelor internaționale, spunând întotdeauna că: “mi-am dedicat viața cu bucurie țelului meu, să fac femeile mai fericite și pline de încredere”. Andreea este foarte prezentă și pe platforemele de social media, în special pe Instagram, bucurându-și comunitatea cu cele mai faine tips&tricks de make-up.

Laura Petrescu (Lora)- cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, actriță, fotomodel, prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro Tv și vedetă de televiziune din România. Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi. Lora a devenit cunoscută în România o dată cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, în anul 2004. În anul 2006 s-a înființat formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Formația s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21. Artista deține de asemeni brandul de cosmetice „girlsowncosmetics” și este foarte activă pe rețelele de social media.

Ioana Grama- este una dintre cele mai cunoscute influencerițe. De altfel, și-a contruit o frumoasă carieră pe social media, în special pe Instagram. A venit cu o mulțime de ținute inedite, iar subiectele pe care le-a prezentat au fost mereu captivante. Ioana deține și renumitul brand de haine „GRAMA”

Dana Rogoz- este o actriță română de film și televiziune, designer, personalitate publică și prezentatoare de televiziune.      Dana este foarte activă și pe rețelele de social media (Facebook și Instagram), se focusează mai mult pe zona de Fashion, Beauty, Home & Deco, Travel. Ea deține și un brand de accesorii „Moon by Dana Rogoz”

Alina Ceușan (TISHA)- este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe, influencerițe și făuritoroare de creativ content din online.
De-a lungul timpului a lucrat cu numeroase branduri naționale și internaționale, NIVEA, Tommy Hilfiger, H&M, L’Oreal Paris, Lee Cooper, Philips, Worldclass fiind doar câteva dintre ele. De asemenea, Alina are în colaborare cu prietena sa Carmen Grebenișan și super brandul „INFSD”. 

*NU avem contracte de colaborare exclusivă cu influencerii de mai sus

** Majoritatea influencerilor dețin contracte de colaborare cu o agenție de PR. Dacă se dorește colaborarea cu un influencer din această categorie se va contacta prin intermediul agenției noastre.

 

 Putem selecta influenceri și creatori de conținut din orice domeniu de activitate 

Este extrem de important să alegem influencerii și creatorii de conținut potriviți pentru campania ta de marketing, deoarece aceștia pot avea un impact semnificativ asupra succesului campaniei. Alegerea influencerilor potriviți se bazează pe mai mulți factori, precum: relevanța, publicul țintă, credibilitatea și bugetul

În general, alegerea influencerilor potriviți poate fi un proces complex și necesită cercetare și analiză atentă. De aceea agenția noastră te ajută să iei în considerare toți factorii relevanți pentru campania ta de marketing și să colaborezi cu influencerii care te pot ajuta să-ți atingi obiectivele tale.

Contactează-ne și hai să atingem împreună obiectivele tale